REPARATION

Behöver du hjälp med reparation av gasspis? Vi på Gasservice i Stockholm AB samarbetar med Bertazzoni,  men reparerar  även andra fabrikat. Vi kan erbjuda lagning av spisar från de flesta varumärken, med reservation för tillgången på reservdelar. Kontakta oss redan i dag, så tar vi en titt på din spis.

KUNDERNA - MEST FASTIGHETSÄGARE OCH FÖRVALTNINGAR

Vi lagar gasspisar åt fastighetsägare och förvaltningar i Stockholm i första hand. Spisarna står oftast i lägenheter och kök. Det händer att vi lagar även åt privatkunder.

DÄRFÖR SKA DU VÄLJA OSS

Gasservice i Stockholm har varit i branschen sedan 1988. Vi kan det här med reparation av gasspisar utan och innan. Vi känner till de vanliga felen, och är därmed effektiva i vårt reparationsarbete. Du kan med andra ord räkna med ett bra jobb. Förutom de tjänster vi erbjuder, kan du alltid få ett gott råd från någon av våra servicetekniker. Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att laga din gasspis.

NÄR SPISEN INTE KAN REPARERAS - KÖP EN NY AV OSS

Den håller länge, men när det inte längre är aktuellt med reparation av din gasspis kan vi hjälpa dig ändå. När det är dags att byta ut en befintlig spis, kan vi hjälpa till med bortforsling i samband med att vi installerar en ny. Vid behov kan vi även hjälpa till med omdragning av din gasledning.

DÄRFÖR SKA DU VÄLJA GASSPIS

Genom att erbjuda gasspisar till hyresgäster och personal ger du dem hög kvalitet till låg förbrukning. De är dessutom perfekta för matlagning. Spisarna är påkopplade på stadsgasledningen och levererar oavbrutet i många år framöver. För den som vill kunna använda spisen vid strömavbrott är detta ett smart val.