VAD VI GÖR

Behöver du som fastighetsägere eller förvaltning hjälp med installation av gasspis? Gasservice i Stockholm AB är en erfaren leverantör som startade redan 1988. Utöver att sälja gasspisar och sköta installation av gasspis kan vi bestå med reparation och service samt att dra om ledningen för gas. Hör av dig till oss om du behöver en kunnig och erfaren leverantör som kan det här med gas.

FÖRDELAR MED GASSPIS

Har du funderingar på att byta till gasspis? Det finns flera fördelar med detta. Först och främst har du som bor i Stockholm ständig tillgång på gas, på grund av gasledningen. Du slipper dessutom bli utan matlagningsmöjligheter om det blir strömavbrott. En gasspis går i alla väder, även utan ström. Den tredje anledningen till att byta till gas: kockar använder ofta gas – av anledning! Det går väldigt snabbt att få upp värmen, och du får en hög temperatur som är bra vid matlagning. Jämför med en elspis, som tar längre tid och dessutom drar onödig energi – med denna lösning sparar du även på elräkningen.

ÄR DU INTRESSERAD AV SERVICE AV GASSPIS, ELLER HAR DU FRÅGOR?

Om du behöver hjälp med att köpa spis, service av gasspis eller om du har några funderingar gällande gasdriven spis generellt – kontakta oss. Vi har varit länge i branschen, och har bra koll på gasspisar. Vi har garanterat svar på dina frågor. Välkommen att kontakta oss!