Lång erfarenhet inom gas och gasledningar

Gasservice i Stockholm AB är ett företag som startades av Dan Seman och Karl-Arne Bäckström. Företaget har en lång erfarenhet. Redan 1988 slog vi upp portarna och började hjälpa stockholmare med gas och gasledningar. Över åren har vi hjälp tusentals kunder med sina gasdrivna köksmaskiner. Vi kan allt ifrån att dra om dina rör till att montera och installera nya lösningar. Läs mer om våra tjänster här.

Efterfrågan på gasservice har ökat

Sedan starten har vi sett att efterfrågan på gasdrivet har ökat. Allt fler ser fördelarna med köksmaskiner som drivs på gas. Inte så konstigt, eftersom det funkar så bra. För dig som är intresserad av att få hjälp, ta kontakt här så tar vi fram en offert eller bokar ett möte.

Bild6
2

Vilka är kunderna?

Vi levererar gasspisar till fastighetsägare och förvaltningar i första hand. Spisarna står i regel i lägenheter och kök. Kunderna bor i och i anslutning till Stockholm, och ansluter sig oftast till den kommunala gasledningen. Det händer att vi levererar även till privatpersoner och även för gasoldrift, men det är i undantagsfall. Även om vår samarbetspartner Bertazzoni har mer exklusiva modeller, är det mest standardmodeller som våra kunder vill ha. De vill ha stabila och lättskötta spisar helt enkelt.

Behöver du konsultering?

Vi är kompetenta inom stockholms gasnät och kan konsultera dig inom alla områden, från det byråkratiska till det rent praktiska. Ring eller skicka ett mail till info@gasservice.nu för en första konsultation så hjälper vid dig att komma igång!

Vad är det för sorts gas som används?

Vi arbetar med stadsgasen i Stockholm. Det handlar med andra om naturgas. Dessa ledningar går runt hela stan, och därför är det enkelt att koppla in sig. För dig som är fastighetsägare och/eller hyresvärd kan det vara en god idé att fundera på inkoppling mot gasledning vid renovering av lägenheter. Hör av dig så kan vi diskutera med dig och ge råd.