LÅNG ERFARENHET INOM GAS OCH GASLEDNINGAR

Gasservice i Stockholm AB är ett företag som startades av Dan Seman och Karl-Arne Bäckström. Företaget har en lång erfarenhet. Redan 1988 slog vi upp portarna och började hjälpa stockholmare med gas och gasledningar. Över åren har vi hjälp tusentals kunder med sina gasdrivna köksmaskiner. Vi kan allt ifrån att dra om dina rör till att montera och installera nya lösningar. Läs mer om våra tjänster här.

EFTERFRÅGAN PÅ GASSERVICE HAR ÖKAT

Sedan starten har vi sett att efterfrågan på gasdrivet har ökat. Allt fler ser fördelarna med köksmaskiner som drivs på gas. Inte så konstigt, eftersom det funkar så bra. För dig som är intresserad av att få hjälp, ta kontakt här så tar vi fram en offert eller bokar ett möte.

VAD ÄR DET FÖR SORTS GAS SOM ANVÄNDS?

Vi arbetar med stadsgasen i Stockholm. Det handlar med andra ord om naturgas. Dessa ledningar går runt hela stan, och därför är det enkelt att koppla in sig. För dig som är fastighetsägare och/eller hyresvärd kan det vara en god idé att fundera på inkoppling mot gasledning vid renovering av lägenheter. Hör av dig så kan vi diskutera med dig och ge råd.