Därför ska du installera gasspis

I Stockholm med omnejd finns stadsgasen från Högdalen, som skickar ut naturgas i ledningarna. För dig som fastighetsägare är det en ekonomiskt gynnsam och smart lösning att installera gasspisar i dina lägenheter. Förutom att gasspisen är perfekt för matlagning, fungerar den även om det blir strömavbrott. En spis drar ganska mycket el, och genom att nyttja gasspis sjunker förbrukningen.

4

Vi byter ut din befintliga spis

Sjunger dina gamla gasspisar på sista versen? Beställ nya från oss, så kommer vi och hämtar de gamla utan extra kostnad. En gasspis håller i många år och kräver relativt lite underhåll. Läs mer om vår försäljning av gasspisar här. Behöver du hjälp med service eller installation av gasspis? Klicka här för att läsa mer.

Därför ska du välja oss på Gasservice i Stockholm

Välj oss om du söker en leverantör som installerar gasspis i främst Stockholm, som har gedigen kunskap samt lång erfarenhet. Vi är samarbetspartner och leverantör av gasspisar från Bertazzoni, som är ett märke som står för kvalitet. Kontakta oss redan idag om du behöver hjälp. Välkommen till oss på Gasservice i Stockholm AB!

Bild5