OMDRAGNING

Behöver din restaurang hjälp med omdragning av gasledning? Gasservice i Stockholm AB är en erfaren leverantör som startade redan 1988. Utöver att dra om ledningen för gas kan vi hjälpa dig med installation.

GASEN FÖRLÄNGER SOMMARSÄSONGEN FÖR DIN RESTAURANG

I Stockholm med omnejd är det smidigt att vara kopplad till stadsgasen. Som restaurangägare är du förstås van vid att jobba med gasdrivna spisar. Det du kanske inte vet är att gasen kan användas även till fler saker som du har nytta av i din restaurang. Vad sägs om att förlänga säsongen för uteserveringar? Vi kan tillsammans med en samarbetspartner erbjuda gasdrivna värmare för uteplats. Ge dina restauranggäster chansen att sitta utomhus även fast det är tidig vår eller höst. Kontakta oss så berättar vi mer.

GASTJÄNSTER FÖR ÖVRIGA BRANSCHER

Vi hjälper till med omdragning av gasledningar även utanför Stockholm. Detta gäller såväl restauranger som industrier, och i viss mån även hushåll. För hushåll erbjuder vi hjälp med gasdrivna öppna brasor. En fördel med detta är att skatten som föreslagits för vedspisar inte drabbar de som använder gas. Njut av en mysbrasa utan att behöva hugga ved.