NÅGOT NYTT

Är det dags uppgradera dina fastigheter med nya gasspisar? Vi på Gasservice i Stockholm AB sysslar med gasspisförsäljning. Vi kan erbjuda spisar av hög kvalitet från Bertazzoni. Kontakta oss redan i dag, så tar vi en titt på ditt behov. Vi har lång erfarenhet av branschen - företaget har varit aktivt sedan 1988.

VILKA ÄR KUNDERNA?

Vi levererar gasspisar till fastighetsägare och förvaltningar i första hand. Spisarna står i regel i lägenheter och kök. Kunderna bor i och i anslutning till Stockholm, och ansluter sig oftast till den kommunala gasledningen. Det händer att vi levererar även till privatpersoner och även för gasoldrift, men det är i undantagsfall. Även om vår samarbetspartner Bertazzoni har mer exklusiva modeller, är det mest standardmodeller som våra kunder vill ha. De vill ha stabila och lättskötta spisar helt enkelt.

GASSPISEN LEVERERAR I ALLA LÄGEN

Säkra dina fastigheter genom att erbjuda gasspisar till hyresgäster och personal. När spisarna är påkopplade på gasledningen levererar de nonstop i många år framöver. För den som vill kunna använda spisen även vid strömavbrott är detta ett smart val. Det finns en anledning till att gasspisen används mycket i restaurangkök. Den är nämligen perfekt till matlagning, då det snabbt och enkelt går att uppnå en hög temperatur.

BEHÖVER DU BYTA UT BEFINTLIGA GASSPISAR?

Vi på Gasservice erbjuder service och reparation av befintliga gasspisar.Om resan för din spis är över, kan vi hjälpa till med bortforsling i samband med att du beställer en ny gasspis. Självklart ingår installation i jobbet. Vid behov kan vi även hjälpa till med omdragning av din gasledning.